Rodríguez, Elsa Mirta M. y Lacaze, María Victoria (2005). Consumer's preferences for organic food in Argentina. Comunicación presentada en 15 IFOAM Organic World Congress, Adelaide [AUS], September 20-23, 2005.
![]()
|
PDF
- Versión publicada
Disponible bajo Licencia CC Atribución-NoComercial-SinDerivadas. Descargar (60kB) |
Resumen/Abstract
The objective of this paper is to analyze which are the relevant attributes of organic food that influence consumer's choice and also affect the premium price that consumers are willing to pay for them.
Tipo de Documento: | Documento de Conferencia (Paper) |
---|---|
Autores: | |
Conferencia: | 15 IFOAM Organic World Congress |
Inst. Patrocinadora: | International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM) |
Fechas: |
|
Palabras Clave: | Consumidores, Alimentos Orgánicos, Atributos de Calidad |
Alcance Geográfico: | Argentina |
Filiación: | Facultad de Cs. Económicas y Sociales > Centro de Inv. Económicas y Sociales > Grupo Economía Agraria |
Google Scholar: | Ver citas en Google Académico |
URI: | http://nulan.mdp.edu.ar/id/eprint/1291 |
Exportar datos: |
Personal Autorizado: |
![]() Editar ítem |