Rodríguez, Elsa Mirta M. y Lacaze, María Victoria ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8514-5182.
(2005).
Consumer's preferences for organic food in Argentina.
Comunicación presentada en
15 IFOAM Organic World Congress, Adelaide [AUS], September 20-23, 2005.
![[thumbnail of 01185.pdf]](https://nulan.mdp.edu.ar/style/images/fileicons/application_pdf.png)
Disponible bajo Licencia 2.5 Argentina
Descargar (60kB)
Resumen
The objective of this paper is to analyze which are the relevant attributes of organic food that influence consumer's choice and also affect the premium price that consumers are willing to pay for them.
Tipo de documento: | Documento de Conferencia (Paper) |
---|---|
Autores: | |
Conferencia: | 15 IFOAM Organic World Congress |
Inst. patrocinadora: | International Federation of Organic Agriculture Movements (IFOAM) |
Revisado por pares: | Sí |
Estado: | Publicado |
Fechas: |
|
Palabras Clave: | Consumidores, Alimentos Orgánicos, Atributos de Calidad |
Alcance Geográfico: | Argentina |
Filiación: | Facultad de Cs. Económicas y Sociales > Centro de Inv. Económicas y Sociales > Grupo Economía Agraria |
Google Scholar: |
|
URI: | http://nulan.mdp.edu.ar/id/eprint/1291 |
Exportar datos: |
Personal Autorizado: |
![]() Editar ítem |