Rodriguez, Julieta A. ORCID: https://orcid.org/0000-0003-1658-5413 y Lupín, Beatriz ORCID: https://orcid.org/0000-0001-6800-0312. (2022). Potato consumption in Argentina: Factors influencing preference for food safety attributes. Póster presentado en 21 Triennial Conference of the European Association for Potato Research (EAPR 2022), Krakow [SVK], July 4-8, 2022.
Disponible bajo Licencia 4.0 Internacional
Descargar (803kB)
Resumen
The aim of this work is to quantitatively analyze the association between consumer's characteristics and their preferences for potato food safety attributes.
Tipo de documento: | Documento de Conferencia (Poster) |
---|---|
Autores: | |
Conferencia: | 21 Triennial Conference of the European Association for Potato Research (EAPR 2022) |
Inst. patrocinadora: | European Association for Potato Research |
Revisado por pares: | Sí |
Estado: | Publicado |
Fechas: |
|
Palabras Clave: | Consumo de Alimentos, Preferencias del Consumidor, Papa |
Alcance Geográfico: | Argentina |
Filiación: | Facultad de Cs. Económicas y Sociales > Centro de Inv. Económicas y Sociales > Grupo Economía Agraria |
Google Scholar: | Ver citaciones |
URI: | http://nulan.mdp.edu.ar/id/eprint/3702 |
Exportar datos: |
Personal Autorizado: |
Editar ítem |